Helyszínek és időpontok

 

Alap és haladó kurzusok tervezett időpontjai 2016-ban:

 

A kurzus menetéről, feltételeiről az Általános információk menüpont alatt tájékozódhatsz. A jelentkezési határidő után mindenkit e-mailben értesítünk a további teendőkről. A pontos helyszín még szervezés alatt áll, ezért annak költségéről is később tudunk információval szolgálni. A kurzus lemondásának feltételeiről az oldal alján (az időpontok alatt) írunk, kérünk, hogy figyelmesen olvasd végig!

ALAPKURZUSOK

(Figyelem! Az alapkurzusok 2016-tól 2×3 napos tanfolyami hétvégéken kerül megrendezésre. Oklevél csak mindkét hétvégén való részvétel esetén szerezhető!) :

Budapest

Várhatóan az ősz folyamán, kérjük figyeld a honlapot!

 

Győr

 

HALADÓ KURZUS:

Helyszíne Budapest, az időpontjáról később adunk tájékoztatást.

 

A kurzus lemondásának feltételei:

A jelentkezési határidő után minden jelentkezőt e-mailben értesítünk a további teendőkről (pontos helyszín, “órarend”, mellékköltségek összege, utalási adatok, stb). és egyben küldjük a jelentkezési lapot is. Az aláírt jelentkezési lap visszaküldése (postán vagy emailben) fizetési kötelezettséggel jár.
A kurzust lemondani legkésőbb a kurzus előtt két héttel lehet, ebben az esetben a lemondó résztvevőnek a mellékköltségeket mindenképpen fizetnie kell, a kurzus díját visszautaljuk. Későbbi időpontban lemondásra nincs lehetőség, a kurzus díját nem térítjük vissza. Amennyiben a kurzus a ClauWi Magyarország hibájából nem tud megvalósulni, a résztvevőknek a kurzus díját maradéktalanul visszatérítjük.